Skøde

Skøde skrivning til fast lav pris.

Tinglysning af skøde

Hos KøberJuristen tilbyder vi at udarbejde tinglysning af skøde. Vi udarbejder det som en del af vores primære pakke ’’Købers Bedste Ven’’, men tilbyder også at udarbejde det enkeltstående. Vi sikrer dig en jurist korrekt udarbejdelse af skøde og tinglysning.

Hvad er et skøde?

Et skøde, er et dokumentbevis på at du er ejer af fast ejendom, eksempelvis en lejlighed, et hus eller sommerhus. Et skøde er udarbejdet på baggrund af en købsaftale, altså en aftale mellem køber og sælger.

Hvad indeholder et skøde?

Et skøde indeholder altid informationer omkring boligen der handles med. Det er oftest helt basale oplysninger, eksempelvis navn på køber og sælger, ejendommens adresse, den offentlige ejendomsvurdering, købesummen, pantehæftelser, servitutter og informationer om overtagelsesdagen.

Skal du til at købe fast ejendom?

I så fald skal ejendommen tinglyses, så omverden ved, at ejendommen har fået en ny ejer.

Hvis du kun skal have lavet et skøde, eksempelvis ifm. skilsmisse eller andet, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for at alle parter underskriver og at skødet bliver anmeldt og tinglysningsafgiften bliver betalt. Når dette er ordnet, vil du få dit skøde tilsendt.

Obs: Din oplevelse er vores hjerteblod. For at sikre, at vi har tid til dig, så tager vi kun 10 sager ind hver måned. Vælger du os til at oprette dit skøde, så sikrer vi, at der er styr på alle de juridiske aspekter – Vi arbejder altid grundigt med vores sager, og du kan derfor trygt vælge os til at udarbejde dit skøde.


  Kontakt os i dag og hør mere

  Skal vi hjælpe dig med udarbejdelse og tinglysning af skøde? Så kan du kontakte os på vores telefon: 61 10 10 30

  Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

  Derfor skal du vælge os

  No Buy No Bill princippet, er et princip vi mener er vigtigt i en købsaftale. Går din handel i grøften, så skylder du os ikke noget. Derudover har vi også fuld tilfredshed garanti, så er du ikke tilfreds med vores service, så skylder du os heller ikke noget. Husk også, at vi kun tager et begrænset antal sager ind hver måned, så vi er sikre på at have tid til dig.

  Vi har igennem årene hjulpet en del danskere med køb og salg af bolig, samt udarbejdelse af skøde. Du kan se mere til os på vores YouTube-kanal, hvor vi ligger videoer op omhandlende køb og salg af fast ejendom.