Testamente

Skab tryghed med et testamente

Hvad er et testamente?

Et testamente er et juridisk bindende dokument, som bestemmer hvordan din arv skal fordeles. Det skal dog siges, at hvis du ikke får oprettet et testamente, vil din formue og ejendele blive fordelt efter reglerne i arveloven. Opretter du et testamente, er det fordi, at du ønsker en anden fordeling end den beskrevet i arveloven. Det behøver nødvendigvis ikke at være personer i din familie, men personerne har dog ret til din arv, såkaldt tvangsarv.

Hvad koster et testamente?

Fast lav pris på 3.000kr inkl. Moms

Hos Køberjuristen opretter vi dit testamente for kun 3.000kr inkl. Moms, dog skal du være myndig for at oprette et testamente. Dit testamente bliver nøje skruet sammen med udgangspunkt i din livssituation, her vil vi finde fordele for dig og dine arvinger. Får du ikke oprettet et testamente, kan det have store økonomiske konsekvenser for dig og dine arvinger.

Opretter du et testamente, kan du undgå nogle af arvelovens ulemper som for eksempel den høje arveafgift. Vi anbefaler at du får juridisk hjælp, når du skal have oprettet dit testamente.

Mange danskere har brug for et testamente, men er slet ikke klar over det. Vi sidder klar på telefonen, og du er velkommen til at ringe til os og høre mere om mig, og hvordan vi får mest muligt ud af dit testamente.


  Hvad indeholder et testamente?

  - Oplysninger om dig og din familiesituation

  - Informationer om hvem der skal arve?

  - Hvad der skal arves?

  - Hvem der skal arve, hvis dine arvinger ikke overlever dig

  - Dine ønsker til gravsted

  - Indbotestamente

  - Fordeling af legater

  - Børnetestamente

  - Familie testamente

  - Samlever testamente

  - Gældssanering

  - Båndlæggelse af arv

  - Særejebestemmelser til dine arvinger

  - Bestemmelser til behandling af boet

  Uanset hvilket testamente du skal have oprettet, så kan vi hjælpe dig.

  Et testamente skal altid underskrives før det er gyldigt, enten foran en notar eller foran to vitterlighedsvidner.

  Er det nødvendigt med en jurist?

  Det korte svar, er ja. Med et testamente fra en advokat, er du sikker på, at intet bliver tilsidesat eller overset.

  Hvis dit testamente ikke er tiltrækkeligt formuleret, kan det resultere i stridigheder mellem dine arvinger, da testamentet er uklart. Et gennemarbejdet testamente kræver kendskab til både lovgivningen og den juridiske praksis. Jeg kan, som en del af min pakke ”Købers bedste ven” oprette dit testamente, men tilbyder det også enkeltstående, så har du brug for at oprette et testamente, så tag endelig kontakt til mig.

  Tag stilling, hvis du vil være sikker på, hvad der skal ske

  Vil du gerne være sikker på, at din arv bliver ordentligt fordelt?

  Opretter du ikke dit testamente i tide, så vil din arv blive fordelt efter arvelovens regler. Vi har mange års erfaring, og kan hjælpe dig trygt videre, når du skal have oprettet dit testamente.

  Hos Køberjuristen sidder vi altid klar med en 100% ærlig rådgivning til dit testamente – Og sidder du inde med spørgsmål eller andet, så kontakt os på telefon: 61 10 10 30 eller send os en mail på: info@koeberjuristen.dk.